Samarbejd med os
- arbejd med morgendagens talenter

Som ekstern partner i Human & Legal Innovation Hub får du mulighed for at samarbejde med studerende, der er interesserede i innovation og entreprenørskab. Du sikrer dig invitationer og forslag til samarbejde, både i form at matchmaking-arrangementer, som vi afholder på Søndre Campus, og målrettede individuelle matches baseret på interesse.
Du får hjælp til at finde det rette fagmiljø for dit samarbejde og får løbende sparring i samarbejdet. Som ekstern partner kan du samarbejde med studerende på mange forskellige måder. Læs mere om mulighederne på listen herunder.
Måder vi kan samarbejde på
KU udbyder en lang række kurser, der har med innovation at gøre.
Som ekstern partner kan du besøge nogle af disse innovationskurser og holde oplæg om din virksomhed og din erfaring med innovation og entreprenørskab. Du kan også holde oplæg om specifikke emner såsom produktudvikling, forretningsmidler m.m.
Du kan samarbejde med et specifikt kursus eller udvikle nye forløb og workshops, der involverer din organisation og dens aktuelle udfordringer.
Nogle innovationskurser arbejder med diverse cases i løbet af semestret, og din virksomhed kan blive en af dem. Bliv inspireret af kursuslisten, og se om der er nogle kurser, hvor du kan se din virksomhed være case.
Vi sørger for, at du har kontakt til de relevante innovative undervisere, og vi giver dig løbende tilbud om deltagelse i nye kurser.
Bliv rådgiver eller mentor for studerende, der arbejder med deres egne startups i Human & Legal Innovation Hub. Tidligere har vi haft eksterne partnere som KPMG Denmark og Integra Law på besøg og rådgive vores hubsters.
Studerende på Københavns Universitet kan på mange uddannelsesretninger tage i et projektorienteret forløb.
Den studerende gennemfører et praksisforløb, hvor vedkommende løser konkrete opgaver og gerne større projekter for virksomheden. De studerende på vores fakulteter besidder et højt fagligt niveau, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvilke opgaver de vil kunne løse i virksomheden.
Virksomhederne kan få:
- løst konkrete opgaver af en fagligt kvalificeret studerende.
- assistance til planlægning og implementering af større eller mindre projekter.
- adgang til specifikke kompetencer inden for et område, hvor virksomheden ønsker at optimere, udvikle eller løse udfordringer.
- adgang til relevant viden, analyser og metoder fra den studerendes fagområde.
- en kompetent, engageret og nysgerrig medspiller, som kan bringe ny energi til virksomheden eller organisationen.
Et projektorienteret forløb varer typisk 3-6 måneder hos virksomheden.
Virksomheden bidrager til den studerendes læringsforløb med erfaring, ressourcer og netværk, samt faglige relevante arbejdsopgaver. Universitetet og Innovationshubben bistår virksomhederne i annoncering af projekt- og praktikopslag, match til relevante fagmiljøer og vejledning af de studerende under samarbejdet. Til sidst går den studerende til eksamen.
Matchmaking
I Human & Legal Innovation Hub afholder vi matchmaking- og karrierearrangementer på Søndre Campus med fokus på forskellige temaer og professioner, hvor studerende og eksterne virksomheder kan møde hinanden og finde den rette samarbejdspartner. Tidligere har vi fokuseret på startups, legal tech, humanister i tech og international jura.
Særligt til startups og innovationsprojekter
Vi tilbyder ekstra support til startup-virksomheder eller selvstændige innovationsprojekter i virksomheder og organisationer, der vil samarbejde med vores studerende. Kontakt Anna Vestergård Jacobsen på anna.v.jacobsen@sund.ku.dk til en snak om jeres behov, udfordringer og mulighederne for at samarbejde med studerende.
Du kan som ekstern partner samarbejde med studerende om deres bachelor eller erhvervsspeciale. De studerende arbejder indgående med virksomheders udfordringer. De løser opgaver med en høj grad af specialering og fokus på at undersøge fx teoretiske og metodiske sammenhænge i udfordringen. De studerende har 4 måneder til at skrive specialet og 3 måneder til at skrive bacheloropgaven.
Matchmaking
I Human & Legal Innovation Hub afholder vi matchmaking- og karrierearrangementer på Søndre Campus, med fokus på forskellige temaer og professioner, hvor studerende og eksterne virksomheder kan lære hinanden at kende og finde samarbejdspartnere. Tidligere har vi fokuseret på startups, legal tech, humanister i tech og international jura.
Mange virksomheder benytter sig af muligheden for at ansætte en studentermedhjælp, i typisk 10–15 timer om ugen, som hjælp til det daglige arbejde. Ved at ansætte en studerende fra Københavns Universitet får du:
-
Kvalificeret og motiveret arbejdskraft
-
Mulighed for at afprøve studerendes kvalifikationer inden for en bestemt studieretning
-
Nye og friske synsvinkler på velkendte problemstillinger
-
Prærekrutteringsmuligheder blandt Danmarks bedst uddannede kandidater
-
Adgang til den nyeste viden fra universitetsverdenen
-
Adgang til intern rekruttering efter endt studieforløb
Gratis jobopslag til KU's studerende
I KU Projekt & Job kan du gratis indrykke et opslag om studiejob via tast-selv-modulet. Denne mulighed har virksomheder og organisationer som fx Nykredit, DONG Energy, Energistyrelsen og Miljøministeriet allerede benyttet sig af.
Matchmaking
I Human & Legal Innovation Hub afholder vi matchmaking- og karrierearrangementer på Søndre Campus, med fokus på forskellige temaer og professioner, hvor studerende og eksterne virksomheder kan lære hinanden at kende og finde samarbejdspartnere. Tidligere har vi fokuseret på startups, legal tech, humanister i tech og international jura.