Copenhagen Web Fest

- fordi vi vil inspirere til mere varieret historiefortælling

Hvad er Copenhagen Web Fest?

Copenhagen Web Fest er Skandinaviens første festival for webserier og nye medier. En international filmfestival der er skabt for at kaste lys over alle de inspirerende og innovative projekter designet til nye platforme. 

Vi blev etableret i 2017 og vi brænder for innovativ historiefortælling og forskellige koncepter, der kommer fra alle dele af den skandinaviske og internationale filmindustri.

Hvordan fungerer det?

Én gang årligt samles unge, innovative, modige filmskabere inden for webserie- og new media-genren, hvor de får mulighed for at fremvise deres arbejde og blive anerkende samt møde hinanden. Festivalen varer i tre dage med alt fra showcases til prisuddelinger med vindere, udvalgt af en jury bestående af anerkendte filmskabere fra hele verden.

Hvad er jeres mål?

Vi ønsker at gøre publikum opmærksomme på de inspirerende og innovative filmprojekter, der ofte ses som mere 'off the grid' end andre alment populære filmprojekter. Vi vil opfordre unge filmskabere til at bruge mindre 'mainstream' platforme, og i stedet fx bruge internettet til at skabe deres historier!

Følg CPH Web Fest på Facebook eller deres hjemmeside.