Fresh.Land

- fordi friske fødevarer giver landmændene en lysere og mere bæredygtig fremtid

Hvad er Fresh.Land?

Fresh.Land er en digital markedsplads for landmænd og forhandlere, hvor fødevareforsyningskæden er blevet forkortet og digitaliseret. Det betyder at produkterne kommer direkte fra gården, træerne og markerne til hylderne på kort tid, og uden behov for overfladekemikalier. 

Vi mener, at forbrugerne skal have adgang til friske og naturlige produkter, og vi mener også, at landmændene skal belønnes retfærdigt. I dag smuldrer deres fortjeneste væk, til fordel for magtfulde mellemmænd som også skal have en del af fortjenesten.

Hvordan fungerer det?

Man bestiller sine varer via vores hjemmeside. Ved at fjerne alle mellemmændene i processen, stiller vi den digitale infrastruktur til rådighed, som landbrugene har brug for som en samlet integreret løsningsmodel. Vi tilbyder en gennemsigtig salgskanal, hvor landmændene får den retsindige fortjeneste for deres indsats.  Vores platform bringer landmændene til fremtiden

Hvad er jeres mål?

Vil vil gerne nå dertil hvor vi kan levere produkterne til vores brugere på 4 dage, i stedet for de 4 måneder det ellers tager at komme igennem fødevareforsyningskæden.