Improskolen KBH

- fordi den vigtigste ressource er mennesker

Hvad er Improskolen KBH?

Improskolen KBH er en skole der udbyder kurser i improvisation. Undervisningen er tilpasset alle niveauer, så man kan deltage uanset om intentionen er at have det sjovt, udvikle sig som menneske eller blive en bedre skuespiller. Der er plads til 15 elever på hvert hold, og med et aldersspænd på 18-60 år er skolen også med til at forene mennesker fra forskellige generationer, med forskellige baggrunde, idéer og mål. 

Hvordan fungerer det?

På Improskolen KBH arbejdes der med konceptet applied improvisation (anvendt improvisation). Her handler improvisation ikke kun om skuespil og comedy, men også om hvor den ellers er brugbar. Improvisation handler nemlig om at lytte til hinanden og lede hinanden videre. I praksis bruges udtrykket "ja, og...", som netop lægger op til at man lytter, forholder sig til det der bliver sagt og bygger videre på det. Denne tilgang giver flere mennesker (både i undervisningssituationer og på arbejdet) mod på at sige hvad de tænker, uden at føle at andre i rummet er konkurrenter i stedet for allierede, og uden frygt for at de siger noget forkert og ikke bliver accepteret.

Hvad er jeres mål?

Målet er at give et nyt blik på improvisation. Det er ikke bare noget man bruger på en scene, men noget vi alle bruger hver dag og som kan binde os tættere sammen som mennesker. Improskolen KBH vil gerne hjælpe andre med at turde bruge improvisation i hverdagen og dermed også blive bedre til at sige hvad de tænker, uden at være bange for om det nu også bliver accepteret. 

Læs mere på Improskolen KBH's Facebook-side og hjemmeside.