Translatioo

- fordi studerende fortjener en fair chance

Hvad er Translatioo?

Translatioo er en platform der forbinder sprogeksperter og oversættere med kunder som har behov for deres service. 

Hvordan fungerer det?

Platformen funger altså således at man som kunde kan opslå sin opgave, og så kan vores gruppe af oversættere byde på opgaven.

Vi har høje standarder til vores oversætteres generelle sprogkundskaber - grammatik, tegnsætning, stavning og ordforråd. Desuden er de bekendt med oversættelsesstrategier, teknikker og computerassisterede oversættelsesprogrammer (CAT).

I samarbejde med højt kvalificerede uddannelses- og forskningspersonale ved Københavns Universitet har vi lavet en håndbog og en omfattende eksamen, som alle oversættere skal bestå inden de er kvalificeret til at arbejde for os.

Testspørgsmålene omfatter alle aspekter og emner, der er nødvendige for at foretage en grundig vurdering af ansøgeren og dennes færdigheder, som er nødvendige for at arbejde som oversætter.

Hvad er jeres mål?

Vi vil gerne give studerende mulighed for at bruge deres kompetencer i et godt studiejob, og det mener vi de kan hos Translatioo.

Det er ofte svært at finde et studiejob hvis man som studerende ikke har megen erfaring, men her ansætter vi ud fra den studerendes oversætter-kompetencer og giver dermed en fair chance til alle studerende. 

Følg Translatioo på Facebook eller på deres hjemmeside.