Workshops og andre events

- Skab nye løsninger sammen

Vi afholder løbende en masse fede events sammen med vores samarbejdspartnere, hvor du kan få viden, inspiration og netværke med eksperter og ligesindede! Check alle vores events ud på https://lighthouse.ku.dk/kalender/

Generel info om vores events

Vores events kan være alt fra kompetencekurser i innovation og entreprenørskab til workshops i retshjælp og funding. Det kan ligeledes være hackathons og idésprint; hvor deltagerne f.eks. er med til at udvikle nye, bæredygtige løsninger sammen; eller det kan være netværks- og matchmaking-arrangementer, talks, case-competitions - og meget andet!

Vi søger så vidt det er muligt altid at variere vores events tværfagligt samt sørge for, at innovation og entreprenørskab er i centrum. Nogle events er interne events for medlemmer, mens andre er åbne for alle studerende på tværs af universiteter. Vi har derudover ofte eksterne parter, såsom virksomheder, fonde, undervisere og alumner med.

Events'ne bliver typisk afholdt på enten Søndre Campus eller i KU LighthouseTagensvej, men du kan altid finde information om den specifikke adresse og tidspunkt ved at klikke på eventet.