Workshops og andre events

- Skab nye løsninger sammen

Vi afholder løbende en masse fede events sammen med vores samarbejdspartnere, hvor du kan få viden, inspiration og netværke med eksperter og ligesindede! Check alle vores events ud på KU Lighthouse's hjemmeside - eller ved at klikke nedenfor.

Vores events kan være alt fra kompetencekurser inden for innovation og entreprenørskab til workshops i juridisk rådgivning og funding. Det kan også være hackathons eller idé-sprint, hvor deltagerne f.eks. bidrager til udviklingen af nye, bæredygtige løsninger sammen - eller det kan være netværks- og 'matchmaking'-arrangementer; talks, case competitions og meget mere! 

Foto af: Patrick Perkins

Vi gør altid vores bedste for at holde vores events tværfaglige og at sikre, at innovation og entreprenørskab er i fokus.

Visse events er interne og kun for medlemmer, mens andre er åbne events, hvor alle studerende - på tværs af universiteter - er velkomne.

I øvrigt har vi ofte eksterne parter (såsom organisationer, fonde, lektorer og alumner) med os som samarbejdspartnere.

Events'ne bliver typisk afholdt på enten Søndre Campus ved Islands Brygge Metrostation eller i KU Lighthouse på Tagensvej, men du kan altid finde informationer om lokationen for det specifikke event ved at klikke på eventet i vores kalender.