Mød vores teams

Her kan du se de innovative projekter der lige nu er tilknyttet Human & Legal Innovation Hub. 

Der er alt fra teknologi-fokuserede startups til frivillige foreninger og NGO'er med innovative tilgange til aktuelle udfordringer - og så er de drevet af studerende, undervisere og forskere fra Det Teologiske, Juridiske og Humanistiske Fakultet.

Lær mere om hvert projekt, og bliv måske inspireret til at starte dit eget?

Jakob, Børnebogsforlaget

 

Børnebogsforlaget formidler naturvidenskab via sjove og spændende fortællinger der lægger grobund for en tidlig naturvidenskabelig interesse der kan spire gennem hele livet. Jakob, forlagets stifter og cand.mag. i musikhistorie, administrerer virksomheden og forfatter teksterne der indtil videre bl.a. har handlet om Inge Lehmann, Niels Bohr, Marie Hammer og Tycho Brahe.

Kontakt

Facebook & Instagram: @bornebogsforlaget

Website: bornebogsforlaget.dk

 

Lexicon

 

Lexicon er en startup der arbejder på at opbygge et moderne skriveværktøj til jurister. De sigter mod at forbedre produktiviteten såvel som den subjektive oplevelse af at skrive gennem brug af teknologi.

Kontakt

Mail: mariusdioli@gmail.com

 

Eva Schøning

 

Mere info følger...

 

Galleri Anti

 

Galleri Anti arbejder med stedspecifikke og midlertidige udstillinger i omgivelser der almindeligvis ikke associeres med kunst. Projektet sidestiller alle typer kunst og kuraterer ud fra diversitetsprincipper, alt sammen for at repræsenterer et underrepræsenteret segment af befolkningen, og samtidig nå ud til et større publikum.

Kontakt

Facebook: @GalleriAnti

Instagram: @gallerianti_cph

 

Gamucatex

 

GAMUCATEX er en edutainment organisation og et EdTech-spilstudie der skaber full service spilløsninger til institutioner og private brugere. Det første spil er et historiespil om vikingerne som folk, der giver brugerne et sæt færdigheder der kan bruges til at erobre historiefaget og styrke dem som borgere. Teamet er internationalt og består af 20 professionelle med forskellige baggrunde inden for spiludvikling og -læring.

Kontakt

Facebook & Instagram: @gamucatex

Website: gamucatex.com

 

CPH Web Fest

 

Skandinaviens første festival for webserier - 2 dage med screeninger, prisuddelinger og workshops.

 

 

Mere info følger...

 

 

Mere info følger...

 

 

Mere info følger...

 

 

 

 

Mattikland er et børneprogram på YouTube om matematik, og samtidig arbejder teamet også på en abonnementsordning der leverer matematik-skattejagter lige til døren.

 

 

Mere info følger...

 

 

Mere info følger...

 

 

Mere info følger...

 

 

Clean Tools er en startup-idé der vil tilpasse vedvarende energi til landbrugsprocessen. Teamet sigter mod at skabe nye processer og tjenester der vil omfatte brug af solenergi til at drive landbrugsdrift som fx kunstvanding, opvarmning og tørring.

 

Simon, ColliderScopeCollective

 

ColliderScope Collective er et kollektiv af sangskrivere, producere, musikere og ledere der bygger bro mellem undergrunden og den etablerede musikindustri. Virksomheden arbejder med nogle få kunstnere ad gangen for at kunne skabe den bedste relation, og de gør en dyd ud af at nære diversitet, talent og drive.

Kontakt

Website: cscmusic.dk

 

Retorisk Arena

 

Retorisk Arena er en online medieplatform med gratis tilgængeligt indhold der stiller skarpt på retorik og kommunikation. Redaktionen består af nuværende og tidligere studerende fra KU, og indholdet er primært artikler skrevet af forskere og eksperter. I ny og næ tager de studerende dog også ordet og bringer et hot take som endnu ikke er nået forskergangen.

Kontakt

Facebook & Instagram: @retoriskarena

Website: retoriskarena.dk

 

Filox

 

Filox tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning i erhvervstelefoni til virksomheder. Efter en kort samtale med virksomheden og et et kig på deres nuværende løsning, taler Filox med diverse teleudbydere og finder den løsning der bedst kan betale sig for virksomheden. Filox gør altså livet både lettere og billigere for virksomheden.

Kontakt

Facebook: @filoxdk

Instagram: @filoxdk

Website: filox.dk

 

Emma Renée

 

Emma er stand up komiker og har været det siden 2016. Hun optræder live og skriver og fremfører sketches med to af sine kollegaer. I øjeblikket arbejder hun på at pitche en TV-serie.

  Kontakt

  Instagram: @Emma2Renee

   

  Sif

   

  Mere info følger.

   

  Cuadra Gallery

   

  Cuadra Gallery er et online kunstgalleri der tilbyder rådgivning til pædagogiske institutioner når de skal finde deres æstetiske udtryk. Startuppen vil gerne give institutionerne mulighed for at være mere medbestemmende når de skal finde udsmykning til institutionen. Det gør de fordi de mener at hver institution har sin egen subkultur som kan og bør skinne igennem i den kunst der pryder væggene.

  Kontakt

  Facebook: @cuadragallery

  Instagram: @cuadra.gallery

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Podcast-virksomhed in the making som skal producere humanistiske podcasts med fokus på ungdom, trivsel og kunst.

  Bag idéen står Bertram Beck der studerer historie på KU.

   

   

  Rådgivning til skuespillere i tv- og filmindustrien.

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

   

  Mere info følger...

   

  Alumner

   

  Et kreativt produktionshus, som vil lede vejen mod en ny bæredygtig praksis i skabelsen af audiovisuelt indhold.

   

   

  Engerom-studerende med en online platform der forbinder certificerede sprogeksperter og oversættere med kunder som har behov for deres evner

   

   

  En app der skal gøre kulturelle tilbud lettere tilgængelige for synshandicappede.

   

   

  En studerende fra Afrikastudier der sælger bæredygtige tandbørster og tandafblegning.

   

   

  En skole der udbyder kurser i improvisation, og hvordan det kan bruges innovativt i alle mulige sammenhænge.

   

   

  En digital markedsplads for landmænd og detailhandlen. Vi tror på, at forbrugere fortjener adgang til friske og naturlige produkter.

   

   

  To retorikstuderende med et kommunikationsbureau der har fokus på fysisk og online præsentationsteknik.

   

   

  En app der skaber et socialt netværk for rejsende, backpackers og lokale rundt på hele kloden.

   

   

  Psykologi-studerende med en dansk-arabisk sprogcafe hvor deltagerne mødes for at lære hinandens sprog og kultur at kende.

   

   

  En service der giver brugeren mulighed for nemt at donere til velgørenhed gennem minitransaktioner.

   

   

  En digital radioflade der ønsker at nytænke radioformatet gennem en blanding af liveudsendelser, podcast og videoindhold på twitch.tv