Mød vores medlemsteams

Her kan du se de innovative medlemsteams og deres projekter, der lige nu er tilknyttet Human & Legal Hub. Du kan ligeledes se de tidligere teams.

Der er alt fra teknologi-fokuserede startups til frivillige foreninger og NGO'er med innovative tilgange til aktuelle udfordringer - og så er de drevet af studerende, undervisere og forskere fra Det Teologiske, Juridiske og Humanistiske Fakultet.

Måske vil du finde inspiration til at starte dit eget projekt?

Aktive medlemmer

 

Carnelia er et inkluderende og bæredygtigt lingeri-brand.

Vores mission er, at udvide markedet for kvinders undertøj ved at tilbyde hver kvinde et produkt, som er tilpasset korppen, fremfor at bede kvinden om at konformere og tilpasse sig et begrænset marked.

Vi nærer dyb omsorg for den planet, vi bebor, og derfor er alle vores produkter fremstillet med bæredygtig omtanke! For os hos Carnelia handler det fremfor alt om at du skal føle dig godt tilpas i din egen krop. Det handler om fejring af kroppen gennem en form for selvkærlighed, som opleves med øjnene først.

Kontakt

E-mail: info@carnelia.net

 

 

Kreativ computervidenskab

Solsort skaber web-/app-content, data science, rådgiver hist og her - og meget mere. De tidligere projekter inkluderer litteraturanbefaling, systemer for offentlige biblioteker, automatisk billede-tagging for museer, konsultering og udvikling for forskellige startups, ect.

Ræk endelig ud, hvis du ønsker at høre mere om aktuelle idéer og projekter.

Kontakt:
www.solsort.com

 

Artcat

 

 

ArtCat er en innovativ tech-virksomhed, der arbejder med digital kulturformidling og underholdning. Vi er i den indledende fase i udviklingen af vores seneste projekt, “CRUUZING”: en app, der sigter mod at øge krydstogt-gæsters rejseoplevelse og herigennem boozte den lokale økonomi på de destinationer, hvor krydstogtskibet lægger til.

Kernekompetencer

 • Digital kulturformidling (video, podcast ect.)
 • SoMe-ekspertise
 • Netværk & investor-forhandlinger

Kontakt: pilnna@artcat.dk | artcat.dk | FB: @ArtCatDK | LinkedIn: artcat-aps

 

Cuadra Gallery

 

Cuadra Gallery er et online kunstgalleri der tilbyder rådgivning til pædagogiske institutioner når de skal finde deres æstetiske udtryk. Startuppen vil gerne give institutionerne mulighed for at være mere medbestemmende når de skal finde udsmykning til institutionen. Det gør de fordi de mener at hver institution har sin egen subkultur som kan og bør skinne igennem i den kunst der pryder væggene.

Kontakt

Facebook: @cuadragallery

Instagram: @cuadra.gallery

 

 

Konsulentvirksomhed med fokus på levendegørelse af kultur henvendt til kulturinstitutioner og virksomheder, der søger at optimere forholdet til slutbrugeren samt oplevelsesdesign i praksis.

Projektet beskæftiger sig med opgaver som:

 • Udvikling af prototyper ifm. udvidelse af produktsortiment til B2B webshop (tekstilprint design med særligt fokus på digitalprint og fairtrade kunsthåndværk)
 • Interkulturel kommunikation med potentielle samarbejdspartnere (Danmark-Norge-Indien)
 • Website-opdatering til Trade Design Thinking Intl. (layout, tekstredigering, SoMe)
 • Udvidelse af forretningskoncept(er) (med fokus på kuratering af bæredygtighed og storytelling gennem tekstilet)
 • Kulturformidling af indretningsarkitektur gennem tekstilet
 • Empirisk behovsanalyse i samspil med CApE (KU-HUM), Statens Værksteder for Kunst, Fairtrade Danmark og udvalgte kulturinstitutioner/museumsbutikker

Keywords: #antigreenwashing #innovation #brugeroplevelse #facilitering #kultur #indretningsarkitektur

 

 

The Journal Collective er et fotografi-fællesskab af kvindelige og non-binære fotografer bosat i mere end 75 lande overalt i verden. Projektet sigter efter at støtte forbundethed og samarbejde mellem folk fra forskellige visuelle praksisser, baggrunde og perspektiver.

Kontakt

Instagram: @thejournal_collective
Website: www.the-journal.org

 

 

Sara Allé tilbyder en digital platform for køb af speciallavede smykker à høj kvalitet - fra forskellige distributører. Da forskellige mærker alle samles med deres kollektioner på én side, kan du med dette koncept altid; på en nem og effektiv måde; finde præcis det smykke, som du ønsker til dig selv eller en anden, uden at du behøver at bruge tid på at søge igennem mange forskellige sider eller gå ind i den ene butik efter den anden.

 

 

Mere info følger.

 

 

Mere info følger.

 

Jakob, Børnebogsforlaget

 

Børnebogsforlaget formidler naturvidenskab via sjove og spændende fortællinger der lægger grobund for en tidlig naturvidenskabelig interesse der kan spire gennem hele livet. Jakob, forlagets stifter og cand.mag. i musikhistorie, administrerer virksomheden og forfatter teksterne der indtil videre bl.a. har handlet om Inge Lehmann, Niels Bohr, Marie Hammer og Tycho Brahe.

Kontakt

Facebook & Instagram: @bornebogsforlaget

Website: bornebogsforlaget.dk

 

Local to Global Impact

 

Local to Global Impact forbinder globale virksomheder med højt kvalificeret afrikansk arbejdskraft på freelance basis.

Virksomheder har her adgang til talentfulde arbejdere med speciale i analyse af data og kommunikation. Vi tilbyder desuden de bedste udgift på outsourcing af jeres firma opgaver. Ovenikøbet vil de afrikanske freelancere på denne måde blive inkluderet i den globale økonomi og tjene en løn over deres lokale gennemsnit. Vi tror på at denne model er optimal da den giver adgang til job, uddannelse og muligheder for selvudvikling i marginaliserede grupper.

 

Gamucatex

 

GAMUCATEX er en edutainment organisation og et EdTech-spilstudie der skaber full service spilløsninger til institutioner og private brugere. Det første spil er et historiespil om vikingerne som folk, der giver brugerne et sæt færdigheder der kan bruges til at erobre historiefaget og styrke dem som borgere. Teamet er internationalt og består af 20 professionelle med forskellige baggrunde inden for spiludvikling og -læring.

Kontakt

Facebook & Instagram: @gamucatex

Website: gamucatex.com

 

TopTutors

 

50% af børn har brug for lektiehjælp, men dét at finde den rigtige tutor er ofte svært. Heldigvis foregår mere og mere lektiehjælp online, hvilket betyder at børn alle steder kan få adgang til et større antal af tutorer. Top Tutors er en online lektiehjælpsplatform, der håndplukker den ideelle tutor til den enkelte elev; vha. en matchmaking-algoritme. Vores vision er, at blive en global platform, sådan så vi kan hjælpe endnu flere skolebørn, uanset hvorhenne i verden de bor.

Kontakt

Hjemmeside: https://www.toptutors.dk/

 

Retorisk Arena

 

Retorisk Arena er en online medieplatform med gratis tilgængeligt indhold der stiller skarpt på retorik og kommunikation. Redaktionen består af nuværende og tidligere studerende fra KU, og indholdet er primært artikler skrevet af forskere og eksperter. I ny og næ tager de studerende dog også ordet og bringer et hot take som endnu ikke er nået forskergangen.

Kontakt

Facebook & Instagram: @retoriskarena

Website: retoriskarena.dk

 

Alumner

Lexicon

 

Lexicon er en startup der arbejder på at opbygge et moderne skriveværktøj til jurister. De sigter mod at forbedre produktiviteten såvel som den subjektive oplevelse af at skrive gennem brug af teknologi.

Kontakt

Mail: mariusdioli@gmail.com

 

Eva Schøning

 

De sidste år har jeg arbejdet på at forbedre trivslen blandt studerende i København. Jeg har selv lavet workshops for studerende om studiestrategier, planlægning og om selvomsorg. Jeg har også været en del af PLADS, hvor vi har lavet trivselsevents for studerende. Derudover er jeg uddannet Life & Business Coach og er i gang med at starte egen virksomhed op, som coach.

Særlige kompetencer

 • Trivsel og selvudvikling
 • Formidling og kommunikation
 • Life & Business Coaching

Kontakt

E-mail: eebschoning@gmail.com

 

Pink Cotton Candy Records

 

Pink Cotton Candy Records is and independent record label. At Pink Cotton Candy we have a huge passion for music that has a singular and unique aesthetic vision, feeling and language; that which draws selectively and meaningfully on the past and present, and dares to point towards the future. Music that has an uncompromising insistence to take artistic risks, to research, to explore, an art that has the intense will-force and life-giving breath to create new (and possibly better!) worlds with all their joy and misery.

Kontakt

www.pinkcottoncandyrecords.com

E-mail: info@pinkcottoncandyrecords.com

Facebook: https://www.facebook.com/pinkcottoncandydk

Instagram: @pinkcottoncandydk

Twitter: @PinkCottonDK

 

Pusterummet

 

ET pusterum for patienter i behandling for kræft. Pusterummet er et samarbejde mellem Teater- og Performance studier og Rigshospitalet, om at skabe et afgrænset pusterum i rigshospitalets egen lukkede have, for patienter i behandling for kræft. Tilhørende til pusterummet er en rute med 5 kunstværker, samt en guidebog der inviterer patienten rundt på ruten, og inviterer til at mærke kroppen og iagttage detaljer i kunstværkerne.

Formålet med pusterummet er at skabe et rum hvor patienterne kan føle sig som menneske fremfor for patient, og give mulighed for at reflektere under ventetid der kan forekomme i ambulant behandling for kræft.

Kontakt

Contact: shebamhunter@gmail.com

 

CPH Web Fest

 

Skandinaviens første festival for webserier: 2 dage med screeninger, prisuddelinger og workshops.

 

Galleri Anti

 

Galleri Anti arbejder med stedspecifikke og midlertidige udstillinger i omgivelser der almindeligvis ikke associeres med kunst. Projektet sidestiller alle typer kunst og kuraterer ud fra diversitetsprincipper, alt sammen for at repræsenterer et underrepræsenteret segment af befolkningen, og samtidig nå ud til et større publikum.

Kontakt

Facebook: @GalleriAnti

Instagram: @gallerianti_cph

 

Simon, ColliderScopeCollective

 

ColliderScope Collective er et kollektiv af sangskrivere, producere, musikere og ledere der bygger bro mellem undergrunden og den etablerede musikindustri. Virksomheden arbejder med nogle få kunstnere ad gangen for at kunne skabe den bedste relation, og de gør en dyd ud af at nære diversitet, talent og drive.

Kontakt

Website: cscmusic.dk

 

Filox

 

Filox tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning i erhvervstelefoni til virksomheder. Efter en kort samtale med virksomheden og et et kig på deres nuværende løsning, taler Filox med diverse teleudbydere og finder den løsning der bedst kan betale sig for virksomheden. Filox gør altså livet både lettere og billigere for virksomheden.

Kontakt

Facebook: @filoxdk

Instagram: @filoxdk

Website: filox.dk

 

Emma Renée

 

Emma er stand up komiker og har været det siden 2016. Hun optræder live og skriver og fremfører sketches med to af sine kollegaer. I øjeblikket arbejder hun på at pitche en TV-serie.

  Kontakt

  Instagram: @Emma2Renee

   

  The Know How

   

  The Know How er en kvinde- & AFAB (Assigned Female At Birth) -sundhedsplatform for migranter i Danmark. Vores mål er, at tilbyde skarp og kulturelt hensynsfuld rådgivning ift., hvordan man navigerer i det danske sundhedssystem; dette med henblik på at nedbryde informationsbarrierer. Vi tror på sundhedsstyrkning og vi arbejder mod en øgning af kvinders sundhedssmæssige adgange samt for tilstrækkelig viden blandt alle internationale personer i Danmark.

  Kontakt

  Hjemmeside: www.theknowhow.dk

  E-mail: hello@theknowhow.dk

  Instagram: @theknowhowDK

   

  Sif

   

  Besøg vores hjemmeside for at se mere.

   

   

  Talking Statues er en dansk opfindelse lanceret i 2013; med 10 statuer rundt omkring i København. Projektet har blandt andet givet liv til statuen af Anker Jørgensen i Sydhavn, som nu taler/fortæller. 

  Du kan finde talende statuer i indre by, herunder H.C. Andersen, Cristian IV, Grundtvig, Ludvig Holberg, Søren Kierkegaard, m.fl.

  Idéen er simpel: man scanner en QR-kode og statuen egynder at tale. Du kan finde alle statuerne i vores app "Talking Statues".

  Vi arbejder pt i Manhattan for at skabe statuen "The Gay Liberation Monument", hvilket er en del af Stonewall National Monument og som er et mindesmærke for the Stonewall Uprising i 1969.

  Der er omkring 200 'Talking statues' i verden i dag, og disse befinder sig bl.a. i London, New York, København, Dublin, Berlin, og Vilnius. Snart vil der også være Talking statues i Skotland og Boston.

  Kontakt

  www.talkingstatues.com | dfp@talkingstatues.com

  Instagram: @talkingstatues

  Facebook: Talking Statues

  Twitter: @talkingstatues

   

   

  En digital markedsplads for landmænd og detailhandlen. Vi tror på, at forbrugere fortjener adgang til friske og naturlige produkter.

   

   

  En app, der skaber et socialt netværk for rejsende, backpackers og lokale rundt på hele kloden.

   

   

  En skole der udbyder kurser i improvisation, og hvordan det kan bruges innovativt i alle mulige sammenhænge.

   

   

  En service der giver brugeren mulighed for nemt at donere til velgørenhed gennem minitransaktioner.

   

   

  Mattikland er et børneprogram på YouTube om matematik, og samtidig arbejder teamet også på en abonnementsordning der leverer matematik-skattejagter lige til døren.

   

   

  Clean Tools er et projekt under udvikling, der sigter mod muligheder for decentralisering inden for brugen af vedvarende energi, genereret fra kilder såsom solenergi - dette med henblik på at drive landbrugsdrift på bæredygtig vis. in development that aims at decentralizing the usability of power generated from renewable energy sources -Solar Power- while powering agricultural development. Dette skal samtidig give både landmænd og befolkningen større mulighed for at være involveret i selve udviklingsprocessen, hvilket således bliver til fordel for både landmændene og forbrugerne.

  Kontakt

  E-mail: onwuzuliketimothy@yahoo.com

   

   

  Et kreativt produktionshus, som vil lede vejen mod en ny bæredygtig praksis i skabelsen af audiovisuelt indhold.

   

   

  Rådgivning til skuespillere i TV- og filmindustrien.

   

   

  Podcast-virksomhed in the making, som skal producere humanistiske podcasts med fokus på ungdom, trivsel og kunst.

  Bag idéen står Bertram Beck, der studerer historie ved KU.

   

   

  Bureau for Listening er et alsidig bureau, som arbejder med lytning som praksis. Det er et startup-kunstprojekt, der bl.a. tilbyder salg af ‘lytningsservices’.

  Vi arbejder tværfagligt og -æstetisk, hvormed de fleste projekter baserer sig på gensidige samarbejder med andre institutioner, virksomheder og individer.

  Kontakt

  Hjemmeside: https://bureauforlistening.com/

  E-mail: bureauforlistening@gmail.com

   

   

  EnGeRom-studerende med en online platform, der forbinder certificerede sprogeksperter og oversættere med kunder, som har behov for deres evner

   

   

  Psykologi-studerende med en dansk-arabisk sprogcafé, hvor deltagerne mødes for at lære hinandens sprog og kultur at kende.

   

   

  To retorikstuderende med et kommunikationsbureau, hvis fokus er på fysisk og online præsentationsteknik.

   

   

  En digital radioflade, der ønsker at nytænke radioformatet; gennem en blanding af liveudsendelser, podcast og videoindhold på twitch.tv

   

   

  En app, der skal gøre kulturelle tilbud lettere tilgængelige for synshandicappede.