Kontakt os

Besøgsadresse

Søndre Campus, Københavns Universitet

Njalsgade 76
2300 København S

Bygning 3
Lokale 6B.1.06

Mail

humanlegalhub@ku.dk

Følg os

Kort med vejviser til hubben

Vores team

Anne Sørensen

Anne Sørensen

Innovationskonsulent og daglig leder

Kontakt Anne, hvis du vil tale generelt om hubben, innovationskurser på Søndre Campus eller KU's nye innovationscenter.

Send Anne en e-mail

Om Anne

Anne er hubbens daglige leder og innovationskonsulent. Anne rådgiver og guider hubbens mange teams, både ved 1:1-sparring og workshops, så de kan udvikle deres idé, projekt eller virksomhed. Anne varetager også samarbejder med eksterne partnere og Søndre Campus' undervisere, så der kan komme endnu flere kurser med fokus på innovation på det juridiske, teologiske og humanistiske fakultet.

Anne er cand.mag. i teater- og performancestudier fra Københavns Universitet, og ved siden af sit arbejde i hubben driver hun konsulentvirksomheden Monsø.

Rasmus

Rasmus Kastrup Brorly

Innovationskonsulent

Kontakt Rasmus, hvis du vil vide mere om hubben, tale kommunikation eller eksterne partnerskaber.

Send Rasmus en e-mail

Om Rasmus

Rasmus er innovationskonsulent i hubben og står blandt andet for onboarding af nye medlemmer. Han tilbyder også løbende rådgivning og sparring til hubbens aktive teams, så de kan videreudvikle deres idéer og projekter. Derudover er Rasmus ansvarlig for den interne og eksterne kommunikation, og han varetager eksterne partnerskaber.

Rasmus er cand.mag. i oplevelsesøkonomi fra Århus Universitet, og ved siden af sit arbejde i hubben er han medstifter og -ejer af en neglesalon i Århus.

Rose lille SH

Rose Steen Mikkelsen

Administration og eventkoordinering

Kontakt Rose, hvis du vil tale events, workshops eller har praktiske spørgsmål.

Send Rose en e-mail

Om Rose

Rose står med hubbens administrative opgaver såsom onboarding af nye medlemmer, event- og workshopkoordinering og hubbens samarbejde med Søndre Campus' mange studenterforeninger.

Rose studerer statskundskab på Københavns Universitet og er derudover aktiv i studiemiljøet, bl.a. som redaktør på statskundskabs studieblad, Med Andre Ord.