Om hubben

Human & Legal Innovation Hub blev stiftet i 2017, samtidig med åbningen af Søndre Campus på Amager. Dengang arbejdede vi under projekttitlen KU PLUS.

I 2019 skiftede vi navn til Human & Legal Innovation Hub for tydeligere at kommunikere, at vi er indgangsvinklen til de humanistiske, juridiske og teologiske perspektiver på innovation og entreprenørskab.

Disse perspektiver er mere nødvendige end nogensinde før, og de efterspørges mere og mere af både startup-miljøer, offentlige myndigheder og studerende, og det vil vi gerne sætte fokus på og give plads til.

Samtale mellem startuppen HALA og Jonas, leder af hubben

For studerende, undervisere og erhverv

Vores mål er at give plads til de studerende, der gerne vil arbejde med innovation eller entreprenørskab med udgangspunkt i deres fagligheder.

Vi vil sørge for, at de studerende har en base, hvor de kan arbejde med deres projekter og få den rette rådgivning. Der er nemlig masser af innovative studerende på Søndre Campus, som forsøger at løse mange af samfundets udfordringer med deres egne projekter og kreative idéer,

Nogle har startups, andre har innovative projekter, men for langt størstedelen handler det om at forbinde studerende, undervisere og eksterne partnere med hinanden i nye samarbejder.

Derfor assisterer vi også med matchmaking af individuelle samarbejder og udvikling af nye løsninger og projekter på tværs af undervisning, forskning og praksis, så det skaber værdi for alle parter.

Tværfaglige arrangementer og et fysisk mødested

Human & Legal Innovation Hub er et partnerskab mellem Det Humanistiske, Juridiske og Teologiske Fakultet på Københavns Universitet.

Derfor søger vi så vidt muligt at kombinere flere fagligheder i vores arrangementer og lade engagerede studerende og undervisere møde hinanden på tværs af discipliner i vores lokaler på campus, hvor du altid er velkommen til at lægge vejen forbi og få en snak med os.