Jinocare

- fordi bæredygtige produkter skaber en bedre fremtid

Hvad er Jinocare?

Jinocare er startet med henblik på at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at levere bionedbrydelige produkter til dagligdagen. I øjeblikket leverer Jinocare bambus-tandbørster og tandblegende pulver af aktivt kul og kokosskaller - begge produkter produceret af naturlige komponenter. Jinocare tager et vigtigt skridt hen imod en miljøvenlig fremtid, uden at gå på kompromis med kvaliteten af varerne.

Hvordan fungerer det?

Man kan bestille vores produkter via vores hjemmeside.

Jinocare bambustandbørste har et smukt minimalistisk design. Hårene på tandbørsten indeholder aktivt kul, hvilket bidrager til en absorbering af urenheder ved børstning. Udover dette, er den yderst bæredygtig, da den er lavet af bambus som er den hurtigst voksende planteart. Tandbørsten kan købes med hvide eller brune tandbørstehår.

Jinocare's aktive kul er lavet af kokosnødskaller og kan fjerne misfarvninger fra tænderne fra te og kaffe, bekæmpe infektioner, og bidrage til bedre hygiejne i munden. Ingredienserne er 100% kokospulver, der altså gør det vegansk, økologisk og så naturligt som det overhovedet kan blive.

Hvad er dit mål?

Jinocare stræber efter at levere 100% bæredygtige produkter og have positiv social indflydelse på verdens fattigste.

 

Læs mere om Jinocare på deres website eller på Facebook.