Mød hub'ens medarbejder-team

Nedenfor finder du en oversigt over hub'ens faste team af medarbejdere.

Anne Sørensen

Daglig leder

Kontakt Anne, hvis du vil tale generelt om hub'en, innovationskurser på Søndre Campus eller KU's nye innovationscenter.

Send Anne en e-mail

LinkedIn icon

Om Anne

Anne er hub'ens daglige leder og innovationskonsulent. Anne rådgiver og guider hub'ens mange teams, både ved 1:1-sparring og ved workshops - med henblik på at teams’ne kan udvikle deres idé, projekt eller virksomhed. Anne varetager også samarbejder med eksterne partnere og Søndre Campus' undervisere, så der kan komme endnu flere kurser med fokus på innovation ved det Juridiske, Teologiske og Humanistiske fakultet.

Anne er cand.mag. i Teater- & Performancestudier fra Københavns Universitet og ved siden af sit arbejde i hub'en driver hun konsulentvirksomheden Monsø.

Helene Jeune

Innovationskonsulent

Kontakt Helene, hvis du ønsker at tale om forretningsudvikling, brand-strategi eller bæredygtighedsinitiativer på Søndre Campus.

Send Helene en e-mail

LinkedIn icon

Om Helene

Helene er innovationskonsulent, facilitator og forretningsudvikler. Hun har arbejdet med bæredygtige forretningskoncepter, strategi og kommunikation gennem mange år og sidder i hub'en én dag om ugen, hvor hun  rådgiver hub'ens teams og arbejder med studenterrelaterede projekter - især i krydsfeltet mellem innovation og bæredygtighed. Helene sidder derudover i KU’s "Forskning & Impact"-team og koordinerer det humanistiske fakultets bæredygtighedsprojekter. 

Helene er cand.scient.soc. i Internationale Udvikling- og Kommunikationsstudier fra Roskilde Universitet og har mange års erfaring fra mode- og livstilsbranchen.

Anne Dvinge

Innovationskonsulent

Kontakt Anne, hvis du vil vide mere om hub'en, eller hvis du vil tale om kommunikation og forretning.

Send Anne en e-mail

LinkedIn icon

Om Anne

Anne er innovationskonsulent og forretningsudvikler. Hun har arbejdet som forsker i musik og kulturteori ved KU indtil år 2015, hvor hun startede sin egen virksomhed, "LowFi", baseret på hendes forskning. Iværksætterrejsen har givet Anne stor erfaring med alt, hvad der vedrører både opstart og drift af virksomhed. I hub'en sidder hun desuden med flere kommunikative opgaver samt koordinering af events. Generelt brænder Anne især for kultur og ønsker at få flere fra de humanvidenskabelige fag til at bidrage til samfundet med deres humanistiske kunnen - gennem deres egne virksomheder.

Anne har en kandidatgrad i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har i øvrigt stor erfaring med promovering af virksomheder og koncepter. 

Angel Fernandez

Studentermedhjælper 

Kontakt Angel, hvis du ønsker at vide mere om fællesskabsopbygning, iværksætteri - eller hvis du har praktiske sprøgsmål til hub'en (f.eks. vdr. events og workshops).

Om Angel

Angel er hub'ens studentermedhjælper med passion for iværksætteriprojekter, fremme af startups samt udvidelse og facilitering af levende fællesskaber og meningsfulde netværk. Angel organiserer begivenheder, tilbyder innovative værktøjer og hjælper startups med at få nye strategiske indsigter og friske perspektiver.

Angel er I gang med sin kandidatuddannelse "Organizational Innovation & Entrepreneurship" ved CBS. Hans erfaring omfatter organisering af karrierearrangementer hos Copenhagen Capacity, bidrag til lanceringen af LEGO Tivoli butikken samt diverse uddannelsesprojekter. Angel er fra Spanien, har boet i fem lande, 11 byer og taler i alt syv forskellige sprog. Hans erfaring med at bo forskellige steder har givet ham et skarpt blik for samarbejde og fællesskabsopbygning.