Hverdag, faciliteter og fordele i hub'en

Som medlem af hub’en får du og dit team adgang til vores lokaler på Søndre Campus, hvor du kan arbejde så ofte du vil i alle døgnets timer.

Derudover får du adgang til gratis medlemstilbud, såsom mulighed for professionel rådgivning fra vores konsulenter, fællesmorgenmad hver tirsdag, samt invitation til både interne og åbne events.

I hverdagen deler du hub’en med andre studerende, der enten selv har projekter eller er i projektorienteret forløb i en startup (læs mere om dette ved at klikke her). På den måde bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor I kan sparre med hinanden og bruge hinandens kompetencer, når I mødes i eller uden for hub'en.

 

Vi har “flyvende arbejdspladser”, så når du ankommer kan du tage et ledigt skrivebord, og så er det din opgave at rydde op efter dig selv igen, når din arbejdsdag er ovre. Du får selvfølgelig også din egen kasse på hub’ens reol, hvor du kan opbevare det, du har brug for, så du ikke behøver at fragte det til og fra hub’en hver gang du kommer.

Hub’en har et tekøkken med køleskab, fryser og mulighed for at opvarme mad - og der er altid gratis kaffe på kanden! Husk blot at vaske din kop og dit bestik op, når du er færdig. Vores fællesskab afhænger af, at vi tager gensidigt ansvar for vores faciliteter og hinanden.

Hub'en er i øvrigt et socialt og inkluderende fællesskab, hvor vi elsker at sludre med hinanden i sofamøblerne og snuppe et kortspil i ny og næ. Der er masser af spil og andre delevenlige sager til fri afbenyttelse, når du har lyst til en arbejdspause eller en ny form for aktivering. 

 

 

Hver tirsdag fra 9.15 - 10.00 afholder vi Community Breakfast i vores lokaler på Søndre Campus, hvor der er gratis morgenmad for alle medlemmer og andre nysgerrige sjæle. Indimellem deltager folk udefra - så kom forbi, hvis du vil se om hub’ens fællesskab er noget for dig. Her er der mulighed for at netværke og sparre over morgenmad og hygge.

Community Breakfast i hub'en er bare én af mange aktiviteter, du kan deltage i. Ved at klikke på boksen nedenfor finder du en oversigt over planlagte åbne events, som afholdes af hub'en og KU Lighthouse.

 

 

 

 

Husk at du udover adgang til vores 'egen' kontorbase på Søndre Campus, også altid kan benytte dig af KU Lighthouse's lokaler og faciliteter. Her sidder der dagligt flere startup-teams fra de forskellige fakulteter. Du snupper bare en ledig "flyvende arbejdsplads" og en kop kaffe fra maskinen!

Læs mere om KU Lighthouse her.